top of page

Cirurgia Bucal i Implantologia

CIRURGIA BUCAL

És l'especialitat que es dedica a l'estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties congènites o adquirides de tota l'estructura bucal, dents, maxil·lars i els seus teixits.

realitzem:

· Extraccions dentals i Cordals (Muelas el Judici) simples i complexos

· Manca d'Os Maxil·lar. Regeneració òssia, empelts ossis, elevacions sinusals, corticotomías.

· Apicectomies

· Extracció de Torus Maxil·lars

· Extirpació de Quists Maxil·lars

· Frenectomies (Fre Lingual i Labial)

· Biòpsies

· Cirurgia Periodontal

· Altres

IMPLANTOLOGIA DENTAL

La rehabilitació amb implants dentals és l'opció més efectiva i natural per reposar dents que s'han perdut. Es tracta d'un procediment que requereix un professional amb àmplia experiència per poder tractar des dels casos més senzills als més exigents, amb tècniques d'implantologia avançada com empelts ossis o regeneració òssia.

El tractament amb implants dentals ens permet rehabilitar reemplaçant les dents perdudes per noves pròtesis dentals fixes amb un aspecte totalment natural, aconseguint recuperar la funció masticatòria, així com el rejoveniment del somriure i millora de l'aspecte facial.

Destaquem la col·locació d'Implants Dentals Immediats Postextracción dental, Càrrega Immediata si el cas ho precisa, Regeneració Òssia simultània a la col·locació d'Implants Dentals, microcargols com ancoratge, Tècniques de cirurgia mínimament invasives, entre d'altres.

Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres o visiti'ns a la clínica dental.

636E32A0-B525-4CEF-BE24-F8C1837035DC.jpe
bottom of page